Mechelen

Heerlijk fietsen vanuit uw hotel in Mechelen

Fietsen vanuit Mechelen het Heuvelland in - Kom 3 dagen heerlijk fietsen

Mechelen 13 verkocht

Vanuit deze sfeervolle en karakteristieke carreboerderij fietst u het schitterende Heuvelland in. Stap op de fiets en met de vele fietsknooppunten routes ontdekt u dit unieke stukje Nederland. Terug in het hotel geniet u op het terras of uw hotelkamer. Ook Zuid-Limburg ontdekken op de fiets? Boek dan dit sfeervolle hotel en mooie fietsarrangement.

fietsen

Geniet van een heerlijke 5-daagse Fietsvakantie door het Heuvelland vanuit Mechelen

Mechelen 4 verkocht

Met deze heerlijke 5-daagse fietsvakantie vanuit Mechelen kunt u de prachtige Limburgse heuvels gaan ontdekken. In de omgeving van deze buitenplaats lopen er talloze fietspaden. Er zijn diverse fietsroutes door pittoreske dorpjes, de groene natuur of over glooiende heuvels. Tevens verblijft u tijdens deze fietsvakantie in een prachtige en ruime vakantiewoning, klinkt dat niet als muziek in uw oren?

Heerlijk fietsen vanuit uw hotel in Mechelen

5-daagse Fietsvakantie door Zuid-Limburg vanuit sfeervol hotel in Mechelen

Mechelen 4 verkocht

Stap op de fiets en ontdek Zuid-Limburg vanuit Mechelen. Met de vele fietsknooppunten routes die het Heuvelland heeft geniet u 5 dagen van de vele mooie landschappen en bezoekt u vele gezellige Zuid-Limburgse dorpjes. U kunt zelfs de Belgische en Duitse grens over fietsen. Uw uitvalsbasis is een verblijf in een karakteristieke carreboerderij in Mechelen.

fietsen

3-daags Fietsarrangement in Mechelen tussen de Limburgse heuvels

Mechelen 2 verkocht

In de directe omgeving van deze buitenplaats zijn er tal van mogelijkheden voor mooie fietstochten. Zo kunt u vanaf het vakantiepark het prachtige Zuid-Limburg ontdekken. Er zijn diverse fietsroutes door pittoreske dorpjes, de groene natuur of over glooiende heuvels. Na een actief dagje fietsen, bent u van harte welkom in één van onze mooie en ruime vakantiewoningen.

4 Uitstapjes

Fietsarrangement maakt gebruik van cookies
Fietsarrangement is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Fietsarrangement