Peel

Binnentuin

3-daags Fietsarrangement en slapen in een voormalig klooster

Deurne 26 verkocht

Oorspronkelijk was het hotel een klooster maar tegenwoordig is het een modern en luxe 4-sterrenhotel met diverse hotelfaciliteiten. De combinatie van de historie en oorspronkelijke sfeer die bewaard zijn gebleven, geeft dit hotel haar unieke karakter en beleving! Fiets vanuit dit hotel de mooie regio Peelland door en ontdek een bijzonder stukje Brabant.

Hotel van zijkant

5-daagse Fietsvakantie in Brabant en slapen in een voormalig klooster

Deurne 5 verkocht

Wilt u het Brabantse land met de fiets gaan ontdekken dan is dit een uitstekende uitvalsbasis. Oorspronkelijk was het hotel een klooster maar tegenwoordig is het een modern en luxe 4-sterrenhotel met diverse hotelfaciliteiten. De combinatie van de historie en oorspronkelijke sfeer die bewaard zijn gebleven, geeft dit hotel haar unieke karakter en beleving!

Golfen in Helmond

3-daags Fietsarrangement in het hartje van Helmond

Helmond

Vanuit dit 4-sterren hotel dat gevestigd is in een monumentaal fabrieksvilla in Helmond fietst u er heerlijk op uit. Met Nationaal Park de Groote Peel en de Strabrechtse Heide op fietsafstand is dit hotel het perfecte startpunt voor de natuurliefhebber, de sportieveling maar ook de cultuursnuiver! Verblijf 3 dagen in dit 4-sterren hotel en fiets er lekker op uit.

buitenterras

Geniet van de natuur van het Brabantse Asten - 3 daags fietsarrangement

Asten

De omgeving van dit 4-sterren hotel biedt een prachtige gelegenheid om te fietsen en te ontspannen. Proef de gastvrijheid van het hotel en maak gratis gebruik van alle wellnessfaciliteiten. Geniet na uw nachtrust in één van de kamers van een uitgebreid ontbijtbuffet. De omgeving nodigt u uit om prachtige fietsroutes af te leggen.

hotelaanzicht

Minivakantie in het Brabantse Asten - Ga er 5 dagen op uit met familie of vrienden

Asten

Maak uw 5-daagse minivakantie nog specialer met 4 heerlijke overnachtingen in de comfortabele kamers, inclusief smaakvolle ontbijtbuffets elke ochtend en gezellige diners in Brasserie De Stegen elke avond! Tijdens uw verblijf kunt u ontspannen met een verfrissende duik in het overdekte zwembad of verken de nabijgelegen steden Eindhoven en Helmond.

5 Uitstapjes

Fietsarrangement maakt gebruik van cookies
Fietsarrangement is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Fietsarrangement