Bediening
Hotel
Hotelkamer
Badkamer
Hotelkamer

Touren en Loeren tijdens de 5-daagse Fietsvakantie in Brabant

Ontdek Brabant op de fiets. Tijdens deze 5-daagse fietsvakantie hebben we 4 leuke en unieke routes voor u beschikbaar. Ontdek met iedere route een ander uniek stukje Brabant: Nationaal park De Biesbosch, Loonse en Drunense duinen, Zuiderlijke waterlinie Geertruidenberg-Heusden en Breda. Touren en Loeren op de fiets vanuit onze gezellige hotel in Raamsdonksveer.

Bij dit Touren en Loeren arrangement is inbegrepen:

  • 4 Overnachtingen
  • 4x ontbijt
  • 4 leuke fietsroutes (Nationaal park De Biesbosch, Loonse en Drunense duinen, Zuiderlijke waterlinie Geertruidenberg-Heusden, Hotel Heere route)
  • Gratis stadsplattegrond Geertruidenberg
  • Gratis upgrade naar Luxe twin kamer
  • Gratis Wifi en parkeren

Prijs: € 195,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
De prijs is exclusief toeristenbelasting.

De prijs van dit Touren en Loeren arrangement is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Restaurant
Parkeren
Familiekamers
Huisdieren toegestaan
Oplaadpunt
3-Persoonskamers

Touren en Loeren in Brabant

Ontdek Brabant op de fiets. Tijdens deze 5-daagse fietsvakantie hebben we 4 leuke en unieke routes voor u beschikbaar. Ontdek met iedere route een ander uniek stukje Brabant: Nationaal park De Biesbosch, Loonse en Drunense duinen, Zuiderlijke waterlinie Geertruidenberg-Heusden en Breda. Touren en Loeren op de fiets vanuit onze gezellige hotel in Raamsdonksveer.

Bijzonder adresje in Brabant

Ons sfeervolle 3 sterren hotel is gelegen midden in hartje Brabant, echt een bijzonder adresje. Vlakbij het hotel vind u Attractiepark De Efteling, Nationaal park De Biesbosch en de historische binnenstad van Geertruidenberg.

Persoonlijke aandacht van de medewerkers, een rustige omgeving, een zonnige binnentuin en een gezellige sfeer in de bar. In ons restaurant kunt u genieten van een heerlijk en sfeervol diner. En de mogelijkheid tot een zeer uniek 3D diner van Tim’s Kitchen. Dit restaurantbezoek in een authentieke keuken zal ongelofelijk verrassend zijn. Deze nieuwe attractie zal u een lange tijd bijblijven. Van alles krijgt u hier het beste!

Kamers en hotel

Het hotelbeschikt over comfortabele luxe hotelkamers in Raamsdonksveer voorzien van bad of douche, Kabel TV, kluis, Senseo koffiemachine, waterkoker, wekkerradio en telefoon met buitenlijn.
1-Persoonskamers, 2-persoonskamers & familiekamers voor 3 of 4 personen, Junior Suite, Suite de luxe en Budget familiekamer voor 5 personen. Tevens is er een restaurant met airconditioning aanwezig en een brasserie met groot terras.

Parkeren:
Als hotelgast van kunt u gebruik maken van de parkeerplaats achter het hotel. Is de parkeerplaats vol, kunt u gewoon op straat in een vak parkeren en dit wordt u allemaal als gratis service aangeboden. Wanneer u een elektrische auto heeft, kunt u uw auto opladen bij de 2  beschikbare laadpunten op het parkeerterrein aan de achterzijde van het hotel.

Hilde Verhaege
9
10 juni 2024
Heel erg genoten, goed hotel ,vriendelijk personeel, goed ontbijt en ook het diner was goed . Kan het zeker aanbevelen.
h de jong
9
05 september 2022
goed hotel uitstekend ontbijt we wisten dat het restaurant gesloten was maar het was jammer dat het terras ook dicht was dus na het fietsen geen verfrissende versnapering op het terras
jwf dekker
8
17 augustus 2022
Wij hebben het heel erg fijn gehad. Prima Hotel. Heel fijn gefietst in de Biesbosch prachtige omgeving.

Onze partner

Een echt bijzonder adresje

Het hotel is een sfeervol 3 sterren hotel midden in hartje Brabant, echt een bijzonder adresje. Vlakbij het hotel vindt u Attractiepark De Efteling, Nationaal park De Biesbosch en de historische binnenstad van Geertruidenberg.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht van de medewerkers, een rustige omgeving, een zonnige binnentuin en een gezellige sfeer in de bar. In het restaurant kunt u genieten van een heerlijk en sfeervol diner. En de mogelijkheid tot een zeer uniek 3D diner van Tim’s Kitchen. Dit restaurantbezoek in een authentieke keuken zal ongelofelijk verrassend zijn. Deze nieuwe attractie zal u een lange tijd bijblijven. Van alles krijgt u hier het beste!

Sfeervolle hotelkamers

Het hotel beschikt over comfortabele luxe hotelkamers in Raamsdonksveer voorzien van bad of douche, Kabel TV, kluis, Senseo koffiemachine, waterkoker, wekkerradio en telefoon met buitenlijn.

Eénpersoonskamers, Tweepersoonskamers & Familiekamers voor 3 of 4 personen, Junior Suite, Suite de luxe en Budget familiekamer voor 5 personen.

Gezellige omgeving

Zin een gezellig en gastvrij verblijf in het Brabantse Raamsdonksveer. Ideaal te combineren met een dagje Drunense Duinen, Biesbosch, Efteling of Breda!

Omgeving

Noord-Brabant

Weekendje weg en Proef de Brabantse gezelligheid met ons uitgebreide aanbod.

Raamsdonksveer

Raamsdonksveer is een plaats in de provincie Noord-Brabant. Het dorp staat bekend om zijn pittoreske haven, die wordt omringd door gezellige restaurants en cafés. Het is ook de thuisbasis van verschillende historische gebouwen, waaronder de 18e-eeuwse Nederlandse Hervormde Kerk en de 19e-eeuwse Raamsdonkveerse molen. Rammsdonksveer is een regionaal centrum van handel en industrie. De dichtstbijzijnde grote steden zijn de gezellige steden Breda en Tilburg, waar u onder andere heerlijk kunt shoppen.

Fietsarrangement maakt gebruik van cookies
Fietsarrangement is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Fietsarrangement