3-daagse Fietsarrangementen in de Twente

Overnachten in een sfeervol hotel en 2 nachten verblijven zodat u heerlijk kunt fietsen en de omgeving kunt verkennen. Ontdek de natuur op de fiets en geniet lekker een paar dagen.

Fietsen

Fietsarrangement in Twente

Enschede-Boekelo 215 verkocht

Heerlijk genieten van de Twentse schoonheid doet u met dit 3-daagse fietsarrangement in Boekelo. Dit plaatsje staat bekend om zout dus hoe leuk is het dan om de 38 kilometer Zoutfietsroute te fietsen en alles te weten te komen over zout en een bezoek te brengen aan het Zoutmuseum. Maar Twente is natuurlijk veel meer! Ontdek het met dit super leuke en betaalbare fietsarrangement.

Omgeving

3-daags Fietsarrangement in het Overijsselse Rijssen

Rijssen 13 verkocht

Bij dit 3-daagse Fietsarrangement ontvangt u een lunchpakketje voor onderweg en bij terugkomst kunt u in het restaurant aanschuiven voor een heerlijk 3-gangen diner. Er gaat niets boven een heerlijke dag fietsen door Overijssel en vanuit deze villa is dat heerlijk genieten.

omgeving

Fietsen in Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug

Hellendoorn 12 verkocht

Aan de voet van het natuurgebied Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug vindt u ons prachtige hotel. Een mooi start punt voor een fietstocht in de natuur.

Fietsen in Overijssel

3-daags Fietsarrangement nabij Enschede - Ontdek de prachtige natuur

Enschede 4 verkocht

Ontdek de prachtige natuur van Overijssel met dit 3-daagse Fietsarrangement en overnacht in een sfeervol hotel gebouwd in een authentieke Saksische stijl. De omgeving van het hotel biedt u het beste van 2 werelden. Op korte afstand vindt u het centrum van Enschede maar ook prachtige natuurgebieden liggen vlakbij.

wandelen

Twents fietsweekend - Fietsen door het prachtige landschap en beleef leuke activiteiten

Rossum

Staat Twente hoog op uw lijstje om eens te gaan fietsen? Verblijf eens een heel weekend en verken de omgeving tijdens een van de mooie routes. Daarnaast zijn er ook andere leuke activiteiten te beleven zoals een fakkeltocht of escape challenge.

Lounge

Op de Fiets door Twente arrangement met overnachten op een prachtig landgoed

Lattrop 2 verkocht

Op de fiets door Twente! Ontdek in 3 dagen leuke zandpaadjes, fiets langs oude boerderijen en laat u verrassen door een van de leuke fietsroutes. Tijdens de overnachting komt u helemaal tot rust op ons luxe landgoed. Dit fietsarrangement is de ideale combinatie tussen inspanning en ontspanning.

6 Uitstapjes

Fietsarrangement is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Fietsarrangement